Mijn anker <3

Begin janiuari heb ik eindelijk mijn  zo gewenste naaimachine eindelijk gekocht! Ik twijfelde lang tussen een  foto toestel of een naaimachine te kopen. En de naaimachine heeft gewonnen yoehoee!!!  Het is Anker naaimachine k419 geworden. Wat ik al een tijdje een oogje op had!

Door luiheid en drukte had ik niet eens tijd om achter te gaan zitten en uitproberen. Maar ik heb eindelijk nu wel tijd voor gemaakt en heb wat kleins gemaakt! Het is natuurlijk wel wennen. Heb vaak de naaimachine van schoonzusje mogen lenen.. en in vergelijken met de mijne is die van haar wel sneller. Maar bij het maken van kleine dingen als dit hartje kwam wel goed uit!

Verassing was dat ik alles bij kreeg. Dacht dat ik naalden en spoeltjes moest kopen. Maar nee hoor alles zat bij zelf 3 soorten voetje, tornmesje met reinigingsborstel, oliespuitje, naaldenset en nog veel meer. En niet vergeten de lelijke standaard plestic hoesje! Dat hoesje zal ik wel gaan veranderen.

En wat ik vooral fijn vind.. als ik niet uit komt kan ik altijd bij de naaiwinkel gaan en kunnen ze me helpen met het wijsmaken van hoe die werkt. En het kost me niks! Ik heb al 3 dingen die ik graag wil maken. Ging vandaag met goeie moet naar de naai winkel maar die is helaas op maandag dicht! Net als de hobby winkel hier in woerden! MY BAD. Ik kan niet wachten tot ik met een duidelijke doel achter zit!!!!

Wil ook deze boek hebben. Nu nergens te vinden. Overal uitverkocht.  2e druk komt in februari rond de 9e. Naailes voor beginners.

Advertenties