I’m back!!!

Net als sommige van jullie al weten is me mams in nederland en woon bij mij!!!

Dus was ik ontzettend druk met dingen regelen voor haar! Ze is 72 jaar en is nooit ergens anders gewoond dan Curacao!! Dus vind ik echt knap dat ze op haar leeftijd zo’n lekker warme land achter liet om bij ons te zijn in dit kikkerland! We zijn bijna klaar met alles regelen! Wat dingen die nog geregeld moeten worden is uitvaart verzekering (me mams is diabetish dus heeft behoorlijk last van de voeten door dat en ook ouderdom) En ze moet nog socialisen met mensen van der eigen leeftijd! En geloof mij maar voor mezelf vond ik het moelijk en is nog niet hoe ik het zou willen, maar me moeder zal wal snel mensen leren kennen! Ze gaat al 2 x per week naar de kerk wat ze op Curacao niet meer deed! Ze moet nog wennen met het weer ze heeft het bijna altijd koud! Ze heeft nog mazzel dat de winter dit jaar nog zo rustig is! Zelf nu probeer ze naar buiten gaan te vermeiden. Laat staan als het buiten een dikke lag sneeuw lag!

Ben nu in me laatste vrije dagen van me vakantie. Eerste kerstdag was gewoon een werkdag voor me en de tweede begon me vakantie en was ik ook direct behoorlijk verkouden. Maar heb ik wel kunnen genieten.
Me schoonzus met de 2 dochters kwamen eten bij ins en me moeder was natuurlijk ook bij! Ik het was gezellig en ze vonden het eten gelukkig zalig! Na het hoofdmaaltijd gingen me nichtjes koekjes versieren. Echt leuk te zien hoe lief ze met elkaar bezig zijn en genieten enorm van!

31 ging ik met me schoonzus en de grote dochter lekker shoppen in Utrecht! En savonds kwam me half broer bij ons logeren! Rond half 11 gingen we bij Bram me buurman aan de overkant die ons had uitgenodigd! Was super gezellig en rond 12 uur gingen we Naar buiten! Ik vond het een geslaagde dag!! Zeker toen ik zag hoe mijn moeder op de stoel zat naast de buurvrouw in de voortuin, genieten van de vuurwerk!!

Dus dat was het een beetje!

En bij deze wil ik iedereen de beste wensen voor 2012!!

Advertenties